2024-07-01 12:15:00

“Mimarlık Anabilim Dalı Yüksek Lisans ve Doktora Programları 2023-2024 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ders ve Tez Seminerleri” öğrencilerin ve öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Seminerlerin ilk bölümünde zorunlu ve seçmeli dersler kapsamında öğrenciler tarafından dönem boyunca yürütülen çalışmalara ait çıktılar sekiz oturumda gerçekleştirilen sunumlarla aktarıldı. Ders yürütücüsü öğretim üyelerinin ders içeriklerine dair kısa tanıtımları ile başlayan oturumlar; öğrenci sunumları ve katılımcıların soru ve görüşleriyle tamamlandı.

Seminerlerin ikinci bölümü zorunlu seminer dersleri kapsamında yapılan sunumlarla başladı. Takip eden oturumlarda tez aşamasındaki yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin bahar dönemi boyunca yaptıkları çalışmalara ilişkin sunumlarıyla seminerler tamamlandı. Gün sonunda dönemin kısa bir değerlendirmesinin yapıldığı bir forum da gerçekleştirildi.

Program bilgisi için tıklayınız.